Hotell med aktiviteter för barn

Hotell med aktiviteter för barn 2024

För familjer är det viktigt att hitta ett hotell som är barnvänligt och som erbjuder många aktiviteter för både vuxna och barn. Att hitta rätt hotell till rätt pris kan dock vara en utmaning. Här är några tips på hur du hittar familjevänliga hotell till de bästa priserna.

Hitta rätt hotell till dina barnresor

När du letar efter ett familjevänligt hotell bör du tänka på vad som är viktigt för din familj.

Vill du ha ett hotell med en pool, en lekplats eller en barnklubb?
Vill du ha tillgång till stranden eller en vattenpark?

Det är också viktigt att tänka på vilket läge hotellet har och om det finns restauranger och andra bekvämligheter i närheten.

Ett tips är att läsa recensioner från andra familjer som har bott på hotellet. Det kan ge dig en bättre uppfattning om vad som erbjuds på hotellet och om det passar för din familj.

6 Förslag på familjevänliga hotell i Europa

Här är några förslag på familjevänliga hotell i Europa som erbjuder många aktiviteter för både vuxna och barn:

1. Martinhal Sagres Beach Family Resort – Portugal

(4,5 / 5 på Tripadvisor)

Detta familjevänliga hotell i Portugal ligger precis vid stranden och erbjuder många aktiviteter för både vuxna och barn. Här finns det en barnklubb, flera pooler, vattensporter och en mängd andra aktiviteter. Hotellet har också en babysitterservice och ett spa för vuxna.

2. TUI Blue Falesia – Algarve, Portugal

(4,5 / 5 på Tripadvisor)

TUI Blue Falesia ligger på Portugals sydkust i Algarve-regionen och erbjuder en mängd aktiviteter för både barn och vuxna. Hotellet ligger vid en av Europas bästa stränder och har flera pooler, tennisbanor, minigolf och ett fullt utrustat gym.

För de yngre finns en lekplats, en miniklubb och en barnpool. På kvällarna finns det också underhållning för hela familjen.

3. Disneyland Hotel – Paris, Frankrike

(3,5 / 5 på Tripadvisor)

Disneyland Hotel ligger precis vid ingången till Disneyland Paris och är en av de mest ikoniska hotellen i Europa. Hotellet är inrett i en klassisk Disney-stil och har många rum som är särskilt utformade för familjer med barn.

Hotellet erbjuder också ett brett utbud av aktiviteter för barn, inklusive möjligheten att träffa sina favoritdisneyfigurer, leka på lekplatsen och bada i poolen.

4. Ikos Olivia – Halkidiki, Grekland

(5 / 5 på Tripadvisor)

Ikos Olivia ligger på en vacker strand i Halkidiki-regionen i Grekland och har en rad aktiviteter för barn i alla åldrar. Hotellet har flera pooler, inklusive en barnpool med vattenrutschkanor och en inomhuspool.

För de yngre finns en lekplats och en barnklubb, medan de äldre kan prova på sporter som tennis och volleyboll eller delta i en av de organiserade utflykterna.

5. Grafenberg Resort – Österrike

(4 / 5 på Tripadvisor)

Grafenberg Resort i Wagrain är ett barnvänligt hotell som är beläget i en naturskön omgivning med utsikt över bergen. Hotellet har ett brett utbud av aktiviteter för både vuxna och barn, inklusive en äventyrspark, vattenpark och en barnklubb med många roliga aktiviteter.

Grafenberg Resort erbjuder även gratis skidbussar till de närliggande skidbackarna, och hotellet har också en skidskola där barnen kan lära sig åka skidor. För de vuxna finns det också möjlighet att koppla av i hotellets spa-område med olika behandlingar och bastu.

6. Fodele Beach & Water Park Holiday Resort – Kreta, Grekland

(4,5 / 5 på Tripadvisor)

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort är ett familjevänligt hotell beläget på Kreta i Grekland. Hotellet har en privat strand och ett stort vattenland med vattenrutschkanor och pooler i olika storlekar.

Förutom vattenaktiviteterna finns det också en lekplats och en barnklubb, samt organiserade aktiviteter som volleyboll och danslektioner.

Hitta de bästa priserna

För att hitta de bästa priserna på familjevänliga hotell är det bäst att börja leta i god tid.

Ju tidigare du bokar, desto större är chansen att du kan få ett bra pris. Det kan också vara en bra idé att titta på olika resewebbplatser och jämföra priser.

Ett annat tips är att boka direkt på hotellets webbplats. Många hotell erbjuder speciella erbjudanden och rabatter för direktbokningar. Det kan också vara en bra idé att kontakta hotellet direkt och fråga om eventuella kampanjer eller rabatter som kan vara tillgängliga.

Vi brukar att rekomendera att boka en sista minuten resa, men det fungerar mindre bra om du har hittat ett särskilt hotell du vill resa till under en viss period. Men om du är flexibel är det oftast så du kommer billigast undan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *